Вимагала від аспіранта 11 тисяч доларів США: доцента університету на Хмельниччині викрили на хабарі

Вимагала від аспіранта 11 тисяч доларів США: доцента університету на Хмельниччині викрили на хабарі
Вирішується питання щодо повідомлення затриманій про підозру та обрання їй запобіжного заходу.

Прокуратура викрила на хабарі доцентку кафедри одного з вишів на Хмельниччині. Вона вимагала від аспіранта 11 тисяч доларів за захист дисертації. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

В даний час вирішується питання щодо повідомлення їй про підозру та обрання запобіжного заходу.

За інформацією слідства, доцентка вимагала від аспіранта 11 тисяч доларів США за успішне проходження навчання та захист кандидатської дисертації. Після отримання частини цих коштів у сумі 4 тисячі доларів, її викрили та затримали.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі управління Головного управління Нацполіції у Хмельницькій області за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань в Хмельницькій області ДСР Нацполіції України, у взаємодії із працівниками Управління СБУ в області, — йдеться в повідомленні.

Варто додати, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо, раніше НАБУ затримало нардепа від Слуги народу «при отриманні хабара».

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
"Застукали на гарячому": невдалий хабар Донецького судді (відео) "Застукали на гарячому": невдалий хабар Донецького судді (відео)
Співробітники ДБР викрили на шахрайстві суддю Донецького окружного адміністративного суду, який за гроші обіцяв "допомогти" ухваленню судового рішення на користь заявника.
На Львівщині посадовця "Новояворівських електромереж" затримали на хабарі в 1 млн гривень (відео) На Львівщині посадовця "Новояворівських електромереж" затримали на хабарі в 1 млн гривень (відео)
У Львівській області на хабарі у 1 мільйон гривень затримали керівника однієї з філій "Нафтогаз Тепло" - "Новояворівських електромереж". Хабарника "спіймали на гарячому" - одразу після передачі грошей.
У Каліфорнії утворилось "доларове" шосе У Каліфорнії утворилось "доларове" шосе
В окрузі Сан-Дієго в Каліфорнії тисячі доларів засипали шосе Interstate 5 після того, як одна з дверей бронеавтомобіля, що перевозив гроші, випадково відчинилася, і мішки з купюрами випали на дорогу.
Loading...
Load next