Рада направила запит Зеленському щодо позбавлення Путіна держнагород України

Рада направила запит Зеленському щодо позбавлення Путіна держнагород України
Верховна Рада України направила президенту депутатський запит щодо позбавлення президента Росії Володимира Путіна наданих до 2013 року державних нагород України

Відомо, що відповідне рішення було підтримане 265 голосами народних депутатів. Повідомляє Еспресо.

Йдеться про запит позафракційного народного депутата Оксани Савчук щодо вжиття заходів реагування з метою позбавлення Володимира Путіна, Дмитра Медведєва та інших осіб державних нагород України, які надані до 2013 року.

При цьому, за це рішення проголосував лише один депутат від "Опозиційної платформи - За життя" - Олександр Лукашев.

Крім того, президентові направили запит групи депутатів, зокрема, депутата від "ЄС" Марії Іонової щодо присвоєння захисникам міжнародного аеропорту "Донецьк" ім. Сергія Прокоф'єва звання Герой України (посмертно).

Також президентові було направлено запит депутата від "Європейської солідарності" Михайла Бондаря про представлення до державної нагороди контролера контрольно-пропускного пункту відомчої воєнізованої охорони ДП "Виробниче об'єднання "Південний машинобудівний завод ім. Макарова" (Дніпро) Віри Лебединець за особисті мужність і героїзм, виявлені при виконанні службового обв'язку (посмертно).

Нагадаємо, що українців попередили про різке погіршення погоди: І рівень небезпеки.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Російська ведуча знову влаштувала істерику через пісню військових ЗСУ про Путіна (відео) Російська ведуча знову влаштувала істерику через пісню військових ЗСУ про Путіна (відео)
Пропагандистська російська ведуча Скабєєва знову влаштувала істерику на телебаченні через хіт "Путін ху*ло".
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
З ляльками "Путіна" та "Лукашенка" : у Празі відбувся протест проти сучасних диктаторів (фото, відео) З ляльками "Путіна" та "Лукашенка" : у Празі відбувся протест проти сучасних диктаторів (фото, відео)
Учасники групи «Капутін» з 2014 року влаштовують у Чехії різні акції протесту проти російського впливу у Європі.
Loading...
Load next