У Києві та області комендантська година з 20:00 до 7:00 продовжує діяти – голова ОДА

У Києві та області комендантська година з 20:00 до 7:00 продовжує діяти – голова ОДА

На території Київської області продовжує діяти комендантська година з 20:00 до 7:00 3 березня, повідомив голова Київської обласної державної адміністрації Олексій Кулеба.

З 2 до 3 березня на всій території Київської області запроваджується комендантська година з 20:00 до 7:00, - написав Кулеба у Telegram-каналі.

Він нагадав, що в цей час не можна виходити на вулицю та інші громадські місця (тільки зі спеціально виданими перепустками та посвідченнями особи).

Нагадаємо, що інформація про передачу Хмельницької АЕС під контроль окупантів – фейк. Перевіряйте інформацію серед надійних джерел.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський підписав указ про призов резервістів в особливий період: ОНОВЛЕНО (відео) Зеленський підписав указ про призов резервістів в особливий період: ОНОВЛЕНО (відео)
Президент Володимир Зеленський 22 лютого підписав відповідний указ. В дію вступає відсьогодні.
Попереджений — значить озброєний: командир "Азову" дав українцям поради на випадок повномасштабного вторгнення РФ Попереджений — значить озброєний: командир "Азову" дав українцям поради на випадок повномасштабного вторгнення РФ
Командир окремого полку спецпризначення НГУ "Азов" Денис Прокопенко заявив, що в українському війську бойовий дух на висоті.
Loading...
Load next