Окупанти, які відчули силу ЗСУ, готують передсмертні прохання своїм близьким (відео)

Окупанти, які відчули силу ЗСУ, готують передсмертні прохання своїм близьким (відео)
Про перемогу загарбники уже навіть не думають.

Чергова перехоплена розмова Служби безпеки України свідчить про те, що окупанти найбільше хочуть, щоб їхні сини ніколи не вступали до лав російської армії.

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на СБУ.

 Прикладом став ось цей рашист, який телефонує своїй дружині:

"- Как малой себя ведет?

- Да, ниче… Бабушке сказал, что ему 6 лет и он сам все решает.

- Сделайте так, чтобы он в армию не пошел.

- Как так сделать?

- Все делайте, чтобы он в армию не пошел! Как его начнут призывать, так мамку проси, пускай дядю Гену подключает. Скажи, пускай все сделает, чтобы его в армию не забрали! Это будет мое последнее… чего я хочу."

Окупант говорить, що з його роти залишилося 10 осіб, але командування не хоче їх виводити з України. Тож розуміє, що їх тут просто «покладуть». Так і каже: «У нас два пути: либо 200-ым, либо 300-ым вернуться домой. Все...».

На заперечення дружини «Все будет хорошо и мы всех победим», каже:

….не слушайте новости. Ничего не слушайте, не смотрите. После 1 числа я понял, что ниче невозможно и ниче не будет.

Проте рашисти самі вибрали таку долю. Це вони прийшли на нашу землю, це вони вбивають наших людей, ґвалтують жінок і дітей. За це всі вони будуть покарані!

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Частина російських солдатів готова бунтувати проти своїх командирів: перехоплення СБУ (відео) Частина російських солдатів готова бунтувати проти своїх командирів: перехоплення СБУ (відео)
Загарбник розповів братові, що командири дають накази стріляти по всім цивільним і погрожують статтею за дезертирство тим, хто залишить пост.
"Грабіж - не злочин, ми тут по домах з мінометів єб..шимо": окупант хвалиться дружині награбованим (відео) "Грабіж - не злочин, ми тут по домах з мінометів єб..шимо": окупант хвалиться дружині награбованим (відео)
Розмови окупантів з дружинами вражають своєю цинічністю.
Родичі окупантів уже рахують, скільки отримають за смерть своїх поки ще живих військових (відео) Родичі окупантів уже рахують, скільки отримають за смерть своїх поки ще живих військових (відео)
Як показує війна, цінності русскіх завжди зводяться до матеріального.
Loading...
Load next