"Позначалися літерою Z": з каналу "Союзмультфільму" зник мультик про "Нептун" і фашистський есмінець

"Позначалися літерою Z": з каналу "Союзмультфільму" зник мультик про "Нептун" і фашистський есмінець

Із YouTube-каналу "Мультики студії Союзмультфільм" видалено мультфільм "Сокровища затонувших кораблей" 1973 року, в якому підводний човен "Нептун" знаходить фашистський есмінець з літерою Z. Про це йдеться в "Мультики студії Союзмультфільм" у YouTube, мультфільмі "Сокровища затонувших кораблей" на інших ресурсах, пресслужбі "Союзмультфільму" в коментарі російському "Інтерфаксу", передає УП.

Зазначається, що радянський мультфільм розповідає про трьох дітей, які на підводному човні під назвою "Нептун" натрапили на дні на фашистський есмінець.

Все ясно – фашистський есмінець, – говорить один із дітей.

Звідки ти знаєш?, – запитує другий.

Читай. Фашистські есмінці позначалися літерою Z, – відповідає той.

Після цього за дітьми починає гнатися торпеда, але згодом її перемагають та здають на металобрухт.

На каналі цей мультфільм зараз недоступний, хоча раніше набрав 298 900 переглядів. Коментарі до нього також вимкнуто.

Пізніше у пресслужбі кіностудії "Союзмультфільм" заявили, що не мають відношення до YouTube-каналу, на якому став недоступний мультфільм "Сокровища затонувших кораблей".

"Союзмультфільм" не блокував жодного контенту на своєму офіційному каналі. YouTube-канал "Мультики "Союзмультфільму", на який посилаються автори повідомлень, не є офіційним каналом кіностудії, - повідомили "Інтерфаксу" в пресслужбі.

Там зазначили, що на офіційному каналі "Союзмультфільму" в YouTube не розміщується класичний контент кіностудії, з 2020 року він зосереджений на відеосервісах Okko, "Кинопоиск", PREMIER.

На цих ресурсах анімаційний фільм "Сокровища затонувших кораблей", перебуває у вільному доступі, - уточнюється в повідомленні.

Проте на каналі "Мультики студії Союзмультфільм", на якому заблокували мультфільм "Сокровища затонувших кораблей", йдеться, що цей канал володіє ексклюзивною ліцензією у всіх країнах на величезну колекцію мультфільмів, зроблених студією "Союзмультфільм".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що підбитий танкер ВМФ рф "Москва" оцінюється як найдорожча військова втрата росії після початку повномасштабного вторгнення в Україну.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Рашисти мародерять і серед своїх: нова перехоплена розмова від СБУ (відео) Рашисти мародерять і серед своїх: нова перехоплена розмова від СБУ (відео)
Мародерство стало настільки звичною справою для окупантів, що не гребують обкрадати навіть своїх військових.
Курсантів з рф відправили на війну як на "стажування", — документи  (відео) Курсантів з рф відправили на війну як на "стажування", — документи (відео)
Це були учніі Московського вищого військового командного училища.
Доля людей невідома: окупанти змушують українців проходити "фільтрацію" і відправляють їх до росії Доля людей невідома: окупанти змушують українців проходити "фільтрацію" і відправляють їх до росії
Перш ніж дістатися до фільтраційних таборів люди змушені проходити декілька блок-постів з ретельною перевіркою документів.
Loading...
Load next