Через вихід іноземних компаній з ринку росії, понад 200 тисяч москвичів залишаться безробітними

Через вихід іноземних компаній з ринку росії, понад 200 тисяч москвичів залишаться безробітними
Такі прогнози озвучив мер москви Сергій Собянін.

Приблизно 200 тисяч людей ризикують втратити роботу в москві після того, як багато іноземні компанії залишили російський ринок.

Про це повідомив мер москви Сергій Собянін у своєму блозі, передає ПравдаТУТ News.

Влада продовжить реалізовувати плани підтримки працівників, які ризикують залишитися без роботи, виділивши на ці плани 3,36 млрд рублів (41 млн доларів), сказав Собянін.

Ми продовжуємо реалізовувати план підвищення стійкості економіки столиці. Як і планувалося, минулого тижня ми затвердили програму підтримки працівників, які перебувають під загрозою звільнення. З урахуванням дотацій з федерального бюджету на його реалізацію буде спрямовано 3,36 млрд рублів. Перш за все, програма адресована співробітникам іноземних компаній, які тимчасово призупинили свою діяльність або вирішили покинути Росію. За нашими підрахунками, близько 200 тисяч людей під загрозою втрати роботи, – написав Собянін.

План сприяння працевлаштуванню передбачає навчання персоналу, працевлаштування на тимчасових і громадських роботах, а також заохочення організацій і фірм, які наймають цих працівників, додав він.

Нагадаємо, західні аналітики розповіли, що дефолт у росії неминучий, крім того, за їхніми прогнозами, швидкого відновлення економічного становища РФ уже не буде.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Loading...
Load next