У Черкасах створили першу у світі бойову вишиванку (фото)

У Черкасах створили першу у світі бойову вишиванку (фото)

Боєць Черкаської тероборони створив першу у світі вишиванку для військових. Повідомляє 118 окрема бригада територіальної оборони.

Автор нестандартної вишиванки, який є фахівцем з мистецтвознавства, звернувся до творчої майстерні Олександри Теліженко.

Спільною співпрацею бійців тероборони і митців створили стильну, колоритну та сучасну вишивку, яку можна носити на бойовій сорочці ЗСУ. Першими моделями, безумовно, стали автори ідеї. Останні запевняють, що аналогів такій вишиванці не існує. Тож, Черкаси стали центром військової моди, — ідеться у повідомленні.

Нагадаємо, що марку "Русский военный корабль… ВСЕ" випустять 23 травня.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя
Нещодавно український відеоблогер-мільйонник Іван Рудський, більш відомий під псевдонімом "Івангай", дав інтерв'ю відомому російському журналісту Юрію Дудю. Однак, він вирізав важливий меседж, де блогер розповідав про Україну і своє ставлення до російсько-української війни.
Loading...
Load next