На Харківщині знайшли захоронення російських солдатів

На Харківщині знайшли захоронення російських солдатів
Як з'ясувалось, тіла військових поховали місцеві мешканці із власних релігійних міркувань.

На Харківщині знайшли тіла щонайменше шести російських військових, у тому числі підполковника, яких поховали місцеві жителі в Харківській області.

Про це повідомив працівник ГУ Національної поліції Харківської області Сергій Болвінов, передає ПравдаТУТ News.

До нас надійшли повідомлення, що знайдені могили на різних вулицях без будь-яких знаків, окрім саморобних хрестів.

Поліцейські розкопали могили в селищі Золочів, щоб ідентифікувати похованих та передати їх відповідно до міжнародних процедур: усього було знайдено 6 трупів, у військовому одязі зс рф, один з них — підполковник Герасимов В.С.

Коли ми допитали місцевих мешканців, ми дізналися, що це захоронили місцеві, тому що це «по православному».

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
В Україні невдовзі розсекретять матеріали щодо розслідування Іловайського котла В Україні невдовзі розсекретять матеріали щодо розслідування Іловайського котла
Під час розслідування допитано понад 900 потерпілих і свідків, вилучено, оглянуто та досліджено понад 1600 бойових документів. Обсяг матеріалів кримінального провадження – понад 300 томів, з яких понад 70 із грифом обмеженого доступ.
Сьогодні Збройним Силам України виповнюється 30 років: генерал-лейтенант Залужний привітав ЗСУ (відео) Сьогодні Збройним Силам України виповнюється 30 років: генерал-лейтенант Залужний привітав ЗСУ (відео)
Дякуємо за ваш захист та службу! Слава Україні! Слава її Збройним Силам!
Loading...
Load next