На трасі Київ-Чоп наступним відновлять міст біля Стоянки - міністр

На трасі Київ-Чоп наступним відновлять міст біля Стоянки - міністр

У найближчому майбутньому на трасі Київ-Чоп відновлять міст біля Стоянки. Про це повідомив міністр інфраструктури України Олександр Кубраков в етері телемарафону.

На запитання, які останні переправи вдалося відновити й що у найближчому майбутньому буде, Кубраков відповів:

У найближчому майбутньому – це буде міст біля Стоянки, це траса Київ-Львів, Київ-Чоп, траса М06 - міжнародна траса. Цей міст важливий, бо по ньому зможуть проїжджати і вантажівки. Вже у найближчі дні він буде відкритий. Це перший такий міст, який дозволить вантажівкам по міжнародним трасам проїжджати без об'їздів.

Нагадаємо, жінка - інкубатор, або як в Україні хочуть заборонити аборти під час війни.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Нідерланди з Україною": у Гаазі провели акцію проти агресії РФ (фото) "Нідерланди з Україною": у Гаазі провели акцію проти агресії РФ (фото)
Загалом участь в акції взяло близько 120 осіб.
У США та Німеччині відбулися акції проти російської агресії в Україні (фото) У США та Німеччині відбулися акції проти російської агресії в Україні (фото)
Німеччина серед країн заходу чи не найбільше виступає проти підтримки України зброєю.
Виписка з пологового під час війни - історія на майбутнє (фото) Виписка з пологового під час війни - історія на майбутнє (фото)
У сім'ї одного з київських захисників – поповнення. В українського поліцейського народився син, але забирати рідних з пологового довелося в умовах війни.
Loading...
Load next