71% росіян відчуває гордість через війну з Україною — опитування

71% росіян відчуває гордість через війну з Україною — опитування

Понад 70% росіян підтримують війну з Україною та відчувають від цього такі позитивні емоції, як гордість, радість, повага, довіра та надія. Про це свідчать дані двох опитувань, проведених групою незалежних російських соціологів, передає Радіо Свобода.

Росіяни старші за 35 років частіше висловлювали почуття гордості, поваги та надії у зв’язку з війною. Молоде покоління до 18 років проявило образу та розчарування від того, що відбувається.

Переймалися війною двоє з п’яти росіян, особливо це характерно для молодих людей.

Росіяни в середніх вікових групах (від 25 до 44 років) частіше повідомляли про почуття тривоги та страху щодо війни. Понад половина опитаних віком від 55 років підтримує війну з Україною.

Крім того, у рф зросла кількість людей, що підтримують незалежність “ДНР” та “ЛНР”. Тоді ж зростає песимізм щодо особистого матеріального становища через запроваджених санкцій.

Опитування також показали, що три чверті населення росії дізнається про новини про війну з телевізора. З них 87 відсотків (і 64 відсотки всіх жителів росії) — з державних телеканалів.

На думку соціологів, молоді росіяни віком до 35 років з більшою ймовірністю будуть з деякою або повною недовірою ставитися до новин про Україну, якщо порівняти зі старшим поколінням. Водночас автори дослідження зазначають, що молоді росіяни у віковій групі від 18 до 24 років частіше висловлювали байдужість до того, що відбувається в Україні.

Нагадаємо, раніше у РНБО спростували фейки про безвіз з росією.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео) Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео)
Росія продовжує інтегрувати тимчасово окуповані території України у свій вимір. Одним з таких напрямків є мілітаризація свідомості дітей. Неповнолітніх знайомлять зі справжньою зброєю та відправляють на стрільбища. Найбільш потужними та підтримуваними Росією організації є "Молода гвардія – Юнармія" у "народних республіках" та "Юнармія" у Криму.
"Краще в полон не потрапляти": окупанти з ЛНР поширили черговий фейк (відео) "Краще в полон не потрапляти": окупанти з ЛНР поширили черговий фейк (відео)
На відео жінка говорила не правдиву інформацію, вона заявила, що українські військові "замінували" дівчину, вставивши їй в статевий орган гранату.
Реалії "русского мира": як зараз виглядає Донецький аеропорт (відео) Реалії "русского мира": як зараз виглядає Донецький аеропорт (відео)
22 січня 2015 року "кіборги" відійшли з руїн нового терміналу Донецького аеропорту. Його оборона тривала з 26 травня 2014-го - понад 240 днів.
Loading...
Load next