"План путіна" йде за графіком?": Данілов заявив, що близько мільйона українців отримують бойовий та військовий досвід

"План путіна" йде за графіком?": Данілов заявив, що близько мільйона українців отримують бойовий та військовий досвід

Секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Олексій Данілов повідомив, що близько 1 млн українців отримують бойовий та військовий досвід. Про це він написав у мікроблозі Twitter.

Близько мільйона українців отримують бойовий та військовий досвід. "План путіна" йде за графіком? Українська якість обов’язково переважить рашистську кількість, - написав він.

Данілов також зазначив, що за 4 місяці війни замість заявленої росією однією з її цілей демілітаризації України навпаки, відбулася максимальна мілітаризація країни.

Україна ударними темпами здійснює переозброєння за стандартами НАТО. Відбувається постійне накопичення й насичення Сил оборони західною зброєю та технологіями, - зазначив він.

Данілов подякував партнерам за підтримку.

Нагадаємо, раніше Данілов розкритикував політиків, які розголошують втрати України у війні.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Радник голови МВС заявив, що українці ніколи не здадуть Маріуполь Радник голови МВС заявив, що українці ніколи не здадуть Маріуполь
Денисенко заявив, що окупанти знищують громадянську інфраструктуру та вбивають місцевих у Маріуполі.
"Істерія, яка сьогодні нагнітається з боку РФ": Данілов у прямому ефірі пояснив, для чого Росія пересуває свої війська на кордоні "Істерія, яка сьогодні нагнітається з боку РФ": Данілов у прямому ефірі пояснив, для чого Росія пересуває свої війська на кордоні
Начальник ГУР Міноборони Кирило Буданов в інтерв'ю Military Times заявив, що Росія сконцентрувала понад 92 тисячі військових біля кордонів з Україною.
Loading...
Load next