Армія рф ризикує втратити наступальний темп на Донбасі – британська розвідка

Армія рф ризикує втратити наступальний темп на Донбасі – британська розвідка

Війська рф ризикують втратити наступальний темп на Донбасі, який вони набрали після захоплення Лисичанська. Про це повідомила розвідка Міноборони Великої Британії.

На Донбасі російські війська продовжують завдавати артилерійські удари на широкому фронті, а на деяких ділянках намагаються штурмувати невеликими ротами чи взводами.

Проте за останні 72 години вони не досягли значного територіального просування, і їм загрожує втрата будь-якої динаміки, яку вони набрали після захоплення Лисичанська, – ідеться у повідомленні.

Британські розвідники додали, що зброя та техніка радянських часів, які використовує армія рф, не дають змогу швидко відновити або наростити наступальний імпульс.

Нагадаємо, що ЄС не визнаватиме паспорти, які режим Путіна роздаватиме українцям.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
російські окупанти намагаються приховати участь у бойових діях, — ГУР МОУ російські окупанти намагаються приховати участь у бойових діях, — ГУР МОУ
Особливого масштабу такі звернення набули у частинах повітряно-космічних сил росії.
Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя
Нещодавно український відеоблогер-мільйонник Іван Рудський, більш відомий під псевдонімом "Івангай", дав інтерв'ю відомому російському журналісту Юрію Дудю. Однак, він вирізав важливий меседж, де блогер розповідав про Україну і своє ставлення до російсько-української війни.
Loading...
Load next