Диво-молодь: волонтери влаштували рейв-прибирання у зруйнованому клубі під Черніговом (відео)

Диво-молодь: волонтери влаштували рейв-прибирання у зруйнованому клубі під Черніговом (відео)
Нещодавно відео з "сучасним" прибиранням облетіло весь Інтернет.

Організація Repair Together привозить у пошкоджені від обстрілів села та містечка волонтерів і діджеїв для прибирання та відновлення.

Вони розпочали з села Ягідне на Чернігівщині, що перебувало в окупації 26 днів. Нещодавно чергова, вже шоста толока відбулася в місцевому Домі культури, де люди під сети діджеїв розбирали завали.

До того Repair Together та група волонтерів прибрали від уламків, скла, дерев та іншого сміття вулиці та подвір‘я в селі. 

Окрім власне прибирання, волонтери збирають гроші на оплату праці майстрів, які відбудовують будівлі. Наприклад, 13 будинків у селі Ягідне вже мають новий дах. До зими волонтери планують відновити щонайменше 12 зруйнованих вщент будинків і відремонтувати ще 25.

Нагадаємо, що "Ворог втрачає особовий склад", - Генштаб про бойові дії на Донеччині.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Львівська Волонтерська КУХНЯ" у посиленому режимі готує "сухі страви" для нашої армії (відео) "Львівська Волонтерська КУХНЯ" у посиленому режимі готує "сухі страви" для нашої армії (відео)
Це єдина громадська організація в Україні, яка має повний цикл виготовлення сухих борщів та інших страв, які відправляють на передову.
В Україні близько 1,5 мільйона осіб вживають наркотики В Україні близько 1,5 мільйона осіб вживають наркотики
В Україні споживають наркотики від 1 до 1,5 мільйона громадян.
Loading...
Load next