Репортери ВВС представили документальний фільм про звірства рашистів у Бучі (відео)

Репортери ВВС представили документальний фільм про звірства рашистів у Бучі (відео)

"Я звертаюся до нього за іменем". Журналісти ВВС презентували світу документальний фільм про звірства російських окупантів у Бучі. Про таке на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Telegram інформує Національна спілка журналістів України.

У березні цього року місто Буча опинилося під окупацією російських військ, які намагалися вийти на Київ. Після вторгнення росіяни вчинили бійню, яка вразила світ. Але – всупереч усім шансам – дехто зміг її пережити, – йдеться в анотації до стрічки.

Як зазначають автори картини, у цьому фільмі єдиний, хто вижив після жахливого злочину в Україні, приєднується до дружин і матерів своїх загиблих товаришів, аби розповісти надзвичайну історію. Хоча страти мали на меті дегуманізувати та повністю стерти жертв, це потужне свідчення любові перед обличчям терору.

Над стрічкою працювали відомий журналіст BBC Фергал Кін та Еліс Доярд, яка 2021-ого отримала "Оскар" за найкращий документальний короткометражний фільм.

Нагадаємо, раніше в Україні запрацював портал розшуку дітей "Діти війни".

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
"Краще в полон не потрапляти": окупанти з ЛНР поширили черговий фейк (відео) "Краще в полон не потрапляти": окупанти з ЛНР поширили черговий фейк (відео)
На відео жінка говорила не правдиву інформацію, вона заявила, що українські військові "замінували" дівчину, вставивши їй в статевий орган гранату.
Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму
Кремль планує відпрацювати оборону, так званий "марш-кидок" та "наступальні дії". Також планують залучити різні види зброї.
Loading...
Load next