У Києві тимчасово відмінили плату за паркування автотранспорту

У Києві тимчасово відмінили плату за паркування автотранспорту

У Києві тимчасово відмінили плату за паркування автомобільного транспорту на муніципальних майданчиках, інспектори з паркування не штрафуватимуть водіїв. Повідомили у КМДА Telegram.

У столиці тимчасово призупинено оплату паркування на майданчиках КП "Київтранспарксервіс". Ці зміни відображені у додатку "Київ цифровий".

Столична влада пояснила своє рішення тим, що відміна плати пов’язана з  судовим процесом щодо вартості паркування.

Про терміни закінчення судового процесу і рішення щодо вартості оплати не повідомляється. Але влада обіцяє заздалегідь проінформувати автовласників.

Нагадаємо, що в Україну прибули перші німецькі САУ "Гепард".

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У "найгарячіших точках" столичні інспектори з паркування тепер матимуть охоронців У "найгарячіших точках" столичні інспектори з паркування тепер матимуть охоронців
Вчора, 30 вересня, на інспектора з паркування здійснено жорсткий напад, йому зламали ніс. Заступник міського голови Києва з питань здійснення самоврядних повноважень заявив, що інспектори не вперше зіштовхуються подібними нападами.
МЗС України засудило марш на честь дивізії СС "Галичина" у центрі Києва МЗС України засудило марш на честь дивізії СС "Галичина" у центрі Києва
У Міністерстві закордонних справ України "рішуче засуджують" київський марш який пройшов 28 квітня, на честь створення дивізії СС "Галичина".
Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото) Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото)
Столичні поліцейські влаштували рейд та перевірили 533 заклади Києва.
Loading...
Load next