Сили супротиву пошкодили у Мелітополі штаб "єдиної росії" - мер

Сили супротиву пошкодили у Мелітополі штаб "єдиної росії" - мер

У тимчасово зайнятому окупантами Мелітополі на Запоріжжі сили спротиву пошкодили штаб "єдиної росії". Про це в ефірі національного телемарафону повідомив Мелітопольський міський голова Іван Федоров.

Сьогодні пекельна ніч для ворогів на території мелітополя – третя підряд. Вчора, близько 22:00, силами спротиву та партизанами було пошкоджено штаб "єдиної росії". Сьогодні є конкретні заяви про те, що оголошено полювання на всіх причетних до псевдореферендуму на тимчасово окупованій частині території Запорізької області. Це свідчить про те, що сили спротиву точно будуть проти референдуму і будуть діяти, робити все, щоб таке дійство не відбулося, – сказав він.

росія розглядає можливість провести на окупованих територіях замість "референдуму" "голосування на дому". Тобто просто збрехати.

Тим часом, мер Мелітополя Іван Федоров зазначив, що, окрім Криму, вибухи у вівторок, 9 серпня, лунали і в окупованій Кирилівці Мелітопольського району.

Нагадаємо, що Кремль не звинувачує Україну у вибухах в Криму, бо тоді визнає неефективність своєї ППО - ISW.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Росіяни — "брати" українців": заяву голови Закарпатської ОДА в Кабміні вивчать та вживатимуть відповідні заходи (відео) "Росіяни — "брати" українців": заяву голови Закарпатської ОДА в Кабміні вивчать та вживатимуть відповідні заходи (відео)
Зеленський призначив Віктора Микиту головою Закарпатської ОДА в грудні 2021 року.
У Мелітополі завершили реконструкцію будинку для тимчасового проживання ВПО - Мінреінтеграції (фото) У Мелітополі завершили реконструкцію будинку для тимчасового проживання ВПО - Мінреінтеграції (фото)
Роботи тривали з 1 жовтня 2021 року до 28 січня 2022 року.
Loading...
Load next