Кремль знову переносить проведення "референдумів" на окупованих територіях

Кремль знову переносить проведення "референдумів" на окупованих територіях

За даними розвідки так званий "референдум" може не відбутися в усіх тимчасово окупованих районах через невдачі російської армії.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

В Кремлі дійсно вірили, що зможуть ще влітку закріпитися та контролювати усю території Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей. Тому і запланували провести так званий референдум 11 вересня. Проте ЗСУ та підпілля на тимчасово окупованих територіях суттєво вплинули на перебіг бойових дій, - зазначили у повідомленні.

Та росіяни продовжують в інформаційному полі просувати тему “референдуму” та готувати пропагандистку картинку. Як уточнюють у Центрі громадського спротиву, вони розуміють, що навіть постановочне голосування може не відбутися в усіх тимчасово окупованих громадах. Причин, окрім невдач на фронті, багато. Насамперед це спротив місцевого населення та загроза з боку партизан, які вже знають, як працювати з штабами ворога. 

Тому, окупанти можуть режисерувати свої постановки на окремих великих містах і потім показуватимуть цю картинку для громадян рф та у світі. Ми вкотре закликаємо мешканців на ТОТ не брати участь у фейковому волевиявленні, аби стати актором цієї вистави, - наголосили у повідомленні.

Нагадаємо, Подоляк заявив, що спроби рф анексувати українські території шляхом псевдореферендумів не спрацюють.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Зробимо все, аби  Україна припинила своє існування": у Росії нова істерика (відео) "Зробимо все, аби Україна припинила своє існування": у Росії нова істерика (відео)
Те, що Україна не забуває про анексію і порушує це питання, доводить Москву до істерики. Російський депутат Костянтин Затулін назвав Україну ворогом Росії та закликав робити все, щоб нашої країни не існувало.
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
"Про Донбас не говоритимуть": Кремль відреагував на можливу зустріч Путіна та Зеленського "Про Донбас не говоритимуть": Кремль відреагував на можливу зустріч Путіна та Зеленського
Володимир Зеленський заявив, що все йде до того, що зустріч із російським президентом може все ж таки відбутися. Своєю чергою у Кремлі заявили, що підтримують ініціативу Зеленського про проведення зустрічі з Володимиром Путіним.
Loading...
Load next