Сєвєродонецьк без газу: росіяни перебили магістральний газопровід

Сєвєродонецьк без газу: росіяни перебили магістральний газопровід

10 травня вдень росіяни вкотре вдарили артилерією та системами залпового вогню по місту Сєвєродонецьк Луганської області. Внаслідок цього постраждав газопровід. Мешканці міста залишилися без газу. Повідомляють у Луганській ОДА.

Таку інформацію повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у своєму телеграм-каналі. Він зауважив, що газопостачання – єдине із комунікацій, що працювало в Сєвєродонецьку під час бойових дій.

За словами Гайдая, сьогодні окупанти знову обстріляли місто Сєвєродонецьк з артилерії та систем залпового вогню. Снаряди потрапили у магістральний газопровід. Наразі він перебитий та розгерметизований.

Очільник Луганської ОВА розповів, що через таку ситуацію з газопроводом, було прийняте рішення перекрити ГРС, щоб уникнути серйозної аварії.

Нагадаємо, що так називають російські ракети: слово "блєдіна" занесли до міжнародного сленгового словника.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Нідерланди з Україною": у Гаазі провели акцію проти агресії РФ (фото) "Нідерланди з Україною": у Гаазі провели акцію проти агресії РФ (фото)
Загалом участь в акції взяло близько 120 осіб.
У США та Німеччині відбулися акції проти російської агресії в Україні (фото) У США та Німеччині відбулися акції проти російської агресії в Україні (фото)
Німеччина серед країн заходу чи не найбільше виступає проти підтримки України зброєю.
Виписка з пологового під час війни - історія на майбутнє (фото) Виписка з пологового під час війни - історія на майбутнє (фото)
У сім'ї одного з київських захисників – поповнення. В українського поліцейського народився син, але забирати рідних з пологового довелося в умовах війни.
Loading...
Load next