"Трупи вивозили у переповнених вантажівках": Гайдай про втрати армії рф

"Трупи вивозили у переповнених вантажівках": Гайдай про втрати армії рф

Збройні сили України і далі завдають удари по місцях зосередження російських військ в Луганській області, однак окупаційна влада продовжує замовчувати справжні втрати армії рф. Про це в Telegram повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

У результаті ефективних високоточних ударів в районі Перевальська трупи російських солдатів вивозили у переповнених вантажівках. Зафіксоване влучання й у казарму в Лисичанську. Медзаклади Новоайдара переповнені пораненими, – повідомив Гайдай. 

За словами голови ОВА, російські окупанти залишають людей в інформаційному вакуумі і водночас продовжують поширювати відео для створення враження, що безпекова ситуація в так званій "лнр" нібито повністю під їхнім контролем.

Після блокування мобільного інтернету ворог почав вимикати і кабельний. Як от у Сватовому. До того ж, там не кажуть про масові втрати окупантів після вогневого ураження, завданого Силами оборони по місцях зосередження російських військ, – додав очільник регіону.

Окрім того, жителям "лнр" нічого не повідомляють про значні втрати росіян на Слобожанському напрямку.

Так, 202-й та 204-й стрілецькі полки 2 армійського корпусу окупаційних військ, що брали участь у бойових діях, спішно виведені та підлягають розформуванню. А через велику кількість поранених у Новоайдарі під військові шпиталі терміново перепрофільовують цивільні медичні заклади, зокрема й дитячу лікарню, – зазначив Гайдай.

Нагадаємо, що військових рф не попередили про "перегрупування" на Харківщині – ГУР.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Loading...
Load next