Медзаклади Горлівки переповнені важкопораненими окупантами - Генштаб

Медзаклади Горлівки переповнені важкопораненими окупантами - Генштаб

Лікувальні заклади міста Горлівка переповнені важкопораненими військовослужбовцями окупаційних військ. Повідомляє Генштаб ЗСУ.

В результаті успішних дій підрозділів Сил оборони на Бахмутському та Авдіївському напрямках противник продовжує зазнавати значних втрат.

Крім того, з території Херсонської області на тимчасово окуповану територію Донецької області переміщено два великогабаритних вантажних автомобіля з тілами загиблих осіб з 1 армійського корпусу збройних сил російської федерації. Кількість уточнюється.

Нагадаємо, що окупанти Херсонщини теж хочуть негайного "референдуму" про вступ до рф.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Справа збитого МН17 над Донбасом: нідерландські слідчі готові приїхати в Україну Справа збитого МН17 над Донбасом: нідерландські слідчі готові приїхати в Україну
Група нідерландських прокурорів та слідчих готові приїхати в Україну для напрацювання кроків у справі збитого малазійського Боїнга МН17.
На Луганщині спостерігається гострий дефіцит питної води На Луганщині спостерігається гострий дефіцит питної води
У низці населених пунктів Луганської області воду подають не частіше ніж один раз на два дні. В деяких же районах постачання відбувається лише раз на тиждень.
На Донбасі загинув 24-річний захисник України - Євген Курасов (фото) На Донбасі загинув 24-річний захисник України - Євген Курасов (фото)
Від кулі російського ворожого снайпера поблизу Пісків у зоні бойових дій обірвалось життя 24-річного військового із Сумщини - Євгена Курасова.
Loading...
Load next