Ані Лорак, Таїсія Повалій, Ганна Седокова і Регіна Тодоренко потрапили до санкційного списку РНБО

Ані Лорак, Таїсія Повалій, Ганна Седокова і Регіна Тодоренко потрапили до санкційного списку РНБО

Співачки Ані Лорак, Таїсія Повалій, Ганна Седокова і Регіна Тодоренко потрапили до списку колаборантів, на яких має накласти санкції Рада нацбезпеки та оборони. Пише Економічна правда

Список, що складається з понад 3-х тисяч імен, РНБО схвалила 30 вересня. Накладання санкцій передбачає конфіскацію будь-яких активів в Україні. Але вони будуть введені в дію лише після того, як указ затвердить президент Зеленський. 

Тож хто і чому потрапив під санкції:

  • Повалій жодного слова не промовила про війну, а співачці є що втрачати в Україні. Хіба що вона все давно переписала на свого сина Дениса.
  • Лорак просила її "не задовбувати" розмовами про війну. 
  • Седокова, на відміну від колег, не так часто бувала в Україні останніми роками, бо жила між Москвою та Лос-Анджелесом. От і зараз Аня з дітьми і чоловіком в Америці.
  • Тодоренко Регіна не сказала нічого про війну, зате встигла народити другого сина та повернутися до роботи в росії.

Вище згадані українські співачки багато років працюють у росії, а протягом війни ніяк не висловлювалися на підтримку батьківщини. 

Також під санкції потрапили родина путіна та інші ключові російські політики, олігархи і колаборанти. 

Злата Новосельська  - pravdatutnews.com

Читайте також
Митна служба відсторонила від роботи 39 працівників внаслідок запроваджених санкцій РНБО Митна служба відсторонила від роботи 39 працівників внаслідок запроваджених санкцій РНБО
Внаслідок прийнятого Радою національної безпеки та оборони других санкцій проти українських контрабандистів від виконання службових обов'язків Державна митна служба відсторонила ще 39 своїх працівників.
Головні новини України за 5 липня Головні новини України за 5 липня
Коротко про головне. Ніколи не пізно знати правду. ПравдаТУТ NEWS
Loading...
Load next