Двоє росіян на човні втекли від мобілізації на Аляску

Двоє росіян на човні втекли від мобілізації на Аляску

Двоє громадян рф на човні втекли від мобілізації на Аляску чим незаконно перетнули державні кордони. Пише Alaska's News Source.

Двоє громадян рф втекли від мобілізації в США, діставшись човном з Чукотки до острова Святого Лаврентія (штат Аляска), де були затримані береговою охороною. Вони повідомили місцевим жителям, що припливли із селища Егвекінот на Чукотці (приблизно 500 кілометрів морем).

Як заявив губернатор штату Майк Данліві, росіян доставили до Анкоріджу. За його словами, влада не очікує "постійного потоку" біженців.

За даними видання Forbes, з початку мобілізації з росії поїхало близько 700 тисяч громадян. Співрозмовник видання підкреслив, що підрахувати, кількість тих, хто виїхав з країни з туристичними цілями, зараз не представляється можливим.

Нагадаємо, що росія навряд чи зможе відвоювати втрачені території на Херсонщині - канадська розвідка.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Нехай твоє куріння вбиває росіян: збір використаних електронних сигарет для ЗСУ Нехай твоє куріння вбиває росіян: збір використаних електронних сигарет для ЗСУ
Їх використовують для виготовлення бойових дронів. Пункти збору використаних приборів та батарейок облаштували на Головному залізничному вокзалі у Львові у штабі медико-психологічної допомоги.
Loading...
Load next