Велика Британія передасть ракети для систем NASAMS Україні

Велика Британія передасть ракети для систем NASAMS Україні

Велика Британія повідомила про намір передати для України боєприпаси для систем протиповітряної оборони, здатні уражати ворожі крилаті ракети. Пише Reuters з посиланням на заяву міністра оборони Сполученого Королівства Бена Воллеса.

Велика Британія заявила, що передові ракети класу "повітря-повітря" середньої дальності (AMRAAM), які будуть передані ближчими тижнями, можуть застосовуватися в системах NASAMS, які пообіцяли надати США, - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що Британія поставить сотні ракет для протиповітряної оборони інших типів, додаткові безпілотники, а також 18 гаубиць.

Останні невибіркові удари росії по цивільній інфраструктурі в Україні вимагають подальшої підтримки тих, хто прагне захистити свою націю, - сказав Воллес та підтвердив, що розпорядився поставити в Україну зенітні ракети AMRAAM.

Нагадаємо, що Макрон оголосив про відправку додаткових 6 САУ Caesar для України.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Мер Кривого Рогу перед смертю видалив листування у соцмережах, - ЗМІ (відео) Мер Кривого Рогу перед смертю видалив листування у соцмережах, - ЗМІ (відео)
Слідство вивчило мобільний телефон загиблого міського голови Кривого Рогу Костянтина Павлова, однак жодних листувань у ньому не знайшли.
Росія розпочинає масштабні військові навчання на території окупованого Криму Росія розпочинає масштабні військові навчання на території окупованого Криму
Російські навчання відбудуться на 20 полігонах та триватимуть з 9 серпня до 15 вересня.
Морська піхота України: якою зброєю, технікою та новинками від США озбороєні ВМС Морська піхота України: якою зброєю, технікою та новинками від США озбороєні ВМС
Українські морські піхотинці мають достатньо зброї та техніки на озброєнні, аби успішно виконувати поставлені перед ними завданням. Є як модернізована техніка ще з часів СРСР, так і сучасні зразки, виготовлені в Україні й за кордоном.
Loading...
Load next