"На Луганщині окупанти розбудовують "лінію вагнера" - Гайдай

"На Луганщині окупанти розбудовують "лінію вагнера" - Гайдай

На Луганщині далі від лінії фронту російські окупанти розбудовують оборонне протитанкове укріплення ("лінію вагнера"). Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Ще далі від лінії фронту (щоправда, поки незрозуміло чому) триває розбудова «лінії вагнера». А на стовпах почастішали оголошення про набір на вакансії «групою вагнера». Потрібні, зокрема, бульдозеристи, водії-маніпуляторники, екскаваторники, водії важкої техніки. Вимоги: вік 24-50 років, досвід роботи на подібній техніці. Чомусь, у «елітній» компанії вакансії останнім часом почастішали, - написав Гайдай у Telegram.

Окрім того, він нагадав, що ЗСУ продовжують звільняти населені пункти Луганщини – ще над трьома із них замайорів синьо-жовтий прапор.

Втім, росіяни накривають вогнем ті райони, де самі нещодавно базувалися. Координати, де саме залишаються люди, пам’ятають – туди і б’ють. Дістається селам на Куп’янському та Лиманському напрямках. Із танків та артилерії окупантами розстрілюються Невське, Стельмахівка, Надія та Білогорівка, - повідомив Гайдай.

Гайдай зазначив, що відбито атаки противника в районі Білогорівки.

А зовсім поряд, у Лисичанську, росіяни вивозять майно містян. Пояснюють, що вони діють на новим указом путіна – беруть необхідне для потреб оборони. З кожною ротацією у квартирах лисичан стає все чистіше. І у цьому місті, і у Сватовому є багато фактів заселення військових та колаборантів у чужі домівки, - написав Гайдай.

Нагадаємо, що в українських лікарнях офіційно працюватимуть капелани.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Loading...
Load next