Російські "Кинджали" у Білорусі не вплинуть на перебіг війни в Україні – Повітряні сили

Російські "Кинджали" у Білорусі не вплинуть на перебіг війни в Україні – Повітряні сили

Переміщення російських гіперзвукових ракет "Кинджал" до Білорусі не означає, що вони стають більш або менш небезпечними для України. Повідомив речник Повітряних сил Юрій Ігнат на брифінгу.

Вплинути може тільки зменшення кількості "Кинджалів" або їхня відсутність.

Міг-31К може нести одну таку ракету, яка кріпиться до фюзеляжу. Вона може загрожувати будь-якій точці України, завдати удару, на який буде важко відреагувати. Неважливо, де знаходиться цей літак. Його перебування на території Білорусі – загроза бряцання зброєю на адресу країн західної Європи.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Лукашенко планує розмістити ракетні комплекси на кордоні з Україною Лукашенко планує розмістити ракетні комплекси на кордоні з Україною
Білорусь планує закупити у Росії озброєння на понад мільярд гривень. За словами президента країни Олександра Лукашенка, вона "знадобиться" на кордоні з Україною.
З ляльками "Путіна" та "Лукашенка" : у Празі відбувся протест проти сучасних диктаторів (фото, відео) З ляльками "Путіна" та "Лукашенка" : у Празі відбувся протест проти сучасних диктаторів (фото, відео)
Учасники групи «Капутін» з 2014 року влаштовують у Чехії різні акції протесту проти російського впливу у Європі.
Країна репресій: чому Лукашенко може нести загрозу для України? (відео) Країна репресій: чому Лукашенко може нести загрозу для України? (відео)
Минув майже рік відтоді, як Лукашенко знову очолив президентський престол у Білорусі. Тоді країна відразу спалахнула протестами, оскільки білоруси не погоджувалися з результатом виборів. Борців за справедливість «вдало» зупинили кийками. Дехто окрім побиття потрапив ще й за ґрати. Так, своєю нелегкою історією із ПравдаТУТ News поділився іммігрант з Білорусі, який проживає в Україні вже майже 3 місяці.
Loading...
Load next