У Луганській області звільнено вже 12 населених пунктів – Гайдай (відео)

У Луганській області звільнено вже 12 населених пунктів – Гайдай (відео)

Включно з Макіївкою на Луганщині вже звільнено 12 населених пунктів, у Луганську були вибухи в неділю.  Повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Уже офіційно 12 населених пунктів звільнили ЗСУ від окупантів на Луганщині… Просування йде непросто, кожен метр Луганщини дається дуже важко. Час був у росіян підготуватися і звезти велику кількість мобілізованих….

Останньою з 12-ти звільнили Макіївку. Це крок на шляху до звільнення Сватове, через яке проходять три дороги.

Білогорівка перебуває під постійними обстрілами та атаками армії рф, мобілізованих та "зеків". За словами Гайдая, "від села вже нічого не лишилося"

Бахмуту Донецької області "дістається більше за все", додав голова Луганської ОВА. 

Проте наявність сучасної далекобійної зброї дозволяє українським артилеристам вражати  склади боєприпасів та інші ворожі об'єкти "глибоко в тилу" армії рф. Також у тилу окупантів можуть діяти партизани.

За словами Гайдая, у Луганську 13 листопада виникла "бавовна". У росіян ще дуже багато техніки. Вони відкривають щільний вогонь по нещодавно звільнених українською армією селах, тому влада намагається проводити евакуацію.

Нагадаємо, що на Херсонщині росіяни чинили такі ж звірства, як і в інших окупованих регіонах, - Зеленський.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Битва за Луганщину ще не закінчена: в області починається спротив партизанів (фото) Битва за Луганщину ще не закінчена: в області починається спротив партизанів (фото)
Містом розклеїли листівки-послання до російських окупантів, а саме "кадирівців".
ЗСУ женуть окупантів із Сєверодонецька: ефектне знищення техніки рашистів (відео) ЗСУ женуть окупантів із Сєверодонецька: ефектне знищення техніки рашистів (відео)
ЗСУ знищили дві БМП та легкові автомобілі російських загабрників.
Loading...
Load next