"Хіба можна нас залякати ще чимось?": у Повітряних силах заявили про готовність відбити атаки рф

"Хіба можна нас залякати ще чимось?": у Повітряних силах заявили про готовність відбити атаки рф

Авіація Збройних сил України готова відбивати нові повітряні атаки росії. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

Хочу нагадати, що найстрашніше ми пережили в лютому-березні, коли сотні ракет летіли нам на голови фактично щодня, коли літала російська авіація. Хіба можна нас залякати ще чимось? Відбувається тероризм – десь більше застосовують ракет, десь менше. Повітряні сили готові до відбиття повітряного нападу. Зрозуміло, що суспільство реагує дуже чутливо до цієї інформації, – сказав Ігнат.

Він також нагадав, що у росії залишилося не так багато високоточних ракет, проте розслаблятися не варто.

Зрозуміло, що вони ще виробляють ракети. Можуть поповнювати ці запаси. Тому завдання Повітряних сил – відбивати цю повітряну агресію, а людей – зберігати спокій і вірити в ЗСУ. Будемо робити все для того, щоб нищити ворога як на небі, так і на землі, – додав речник.

Нагадаємо, що окупанти найближчим часом можуть завдати нової хвилі ракетних ударів по Україні - ISW.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя
Нещодавно український відеоблогер-мільйонник Іван Рудський, більш відомий під псевдонімом "Івангай", дав інтерв'ю відомому російському журналісту Юрію Дудю. Однак, він вирізав важливий меседж, де блогер розповідав про Україну і своє ставлення до російсько-української війни.
Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України
Папа Римський Франциск із тривогою слідкує за усіма подіями, які відбуваються на Донбасі і закликає запобігти ескалації насильства в Україні, з боку Російської Федерації.
Loading...
Load next