Росіяни депортували вже понад 2 млн українців, їм примусово роздають паспорти рф – Спротив

Росіяни депортували вже понад 2 млн українців, їм примусово роздають паспорти рф – Спротив

З початку повномасштабного вторгнення росії з тимчасово окупованих територій до рф депортували вже понад 2 мільйони українців – цих людей шантажем змушують брати російські паспорти. Повідомляє Центр національного спротиву.

За час широкомасштабного вторгнення російської федерації в Україну, росіяни депортували з тимчасово окупованих територій понад 2 мільйони українців. Кожному з них росіяни планують видати паспорт рф. Влада країни-агресора ухвалила рішення узаконити видачу паспортів за місцем проживання. Раніше документ видавався за місцем прописки. 

За даними ЦНС, без наявності російського паспорта депортовані не можуть отримати жодних виплат чи послуг. Спротив вважає, що таким чином людей змушують брати громадянство РФ.

У ЦНС зазначили, що те, що загарбники називають "евакуацією", насправді є депортацією, бо завжди відбувається примусово. Спершу росіяни створюють гуманітарну кризу у тимчасово окупованих регіонах, тоді лякають людей нібито наступом ЗСУ і бомбардуваннями, а далі тих, хто піддався паніці, вивозять до південного федерального округу рф. Зокрема Краснодарського та Ставропольського країв.

Це роблять для того, щоб "збалансувати демографічну ситуацію" у цих регіонах, як останні десятиліття активно заселяють народи Кавказу.  

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Loading...
Load next