Список льотчиків готовий: речник Повітряних сил про навчання на літаку F-16

Список льотчиків готовий: речник Повітряних сил про навчання на літаку F-16

Список пілотів, які будуть залучені у навчаннях на винищувачах F-16 вже готовий та затверджений командуванням Повітряних Сил. Проте, не лише льотчиків необхідно готувати, а й авіаційних інженерів, що будуть обслуговувати дані літаки. Повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

Список льотчиків уже давно готовий, командувач Повітряних сил його погодив. Може будуть якісь зміни, тому що у нас війна. Але не пілотами єдиними. Потрібно готувати і авіаційних інженерів, тому що це літак і небо помилок не пробачає. Цих людей треба не менше готувати, ніж пілотів. Вони повинні щодня обслуговувати літак, проводити і щоденні, і регламентні роботи. Щоб літак злетів потрібні сотні людей, щоб запустити його, — зазначив Ігнат.

Нагадаємо, що на окупованих територіях росіяни готують нову "фільтрацію" – ЦНС.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На Херсонщині тривають планові тренування підрозділів ЗСУ (відео) На Херсонщині тривають планові тренування підрозділів ЗСУ (відео)
Постійні тренування обумовлені наявністю в регіоні критичних об'єктів інфраструктури, на які може посягати ворог.
В Україні провели військові навчання з систем "Бук", "Оса" та С-300 (відео) В Україні провели військові навчання з систем "Бук", "Оса" та С-300 (відео)
Проведені військові навчання мали на меті підвищити злагодженість в роботі бойових розрахунків. Участь у них взяв особовий склад зенітно-ракетних підрозділів.
Військово-морські навчання в Грузії: кораблі ВМС України прибули в грузинський порт Поті (фото) Військово-морські навчання в Грузії: кораблі ВМС України прибули в грузинський порт Поті (фото)
Корабель “Юрій Олефіренко” і катер “Слов’янськ” перейшли море і пришвартувалися в порту Грузії.
Loading...
Load next