Вирішальною територією для цієї війни є Крим — Ходжес

Вирішальною територією для цієї війни є Крим — Ходжес

Новий етап війни може перенести боротьбу на територію, життєво важливу для російського військового потенціалу в Україні та яку цінує російський президент володимир путін — Крим. Про це заявив колишній командувач армії США в Європі, генерал-лейтенант у відставці Бен Ходжес в інтерв'ю Insider.

Український уряд знає, що він не може погодитись з тим, щоб росія зберегла контроль над півостровом. Найближчі кілька місяців Україна встановить умови для можливого визволення Криму. Київ ніколи не буде в безпеці і не зможе відновити свою економіку, доки рф зберігає за собою Крим, — зазначив Ходжес.

Він зазначив, що ЗСУ необхідно отримати від союзників танки і високоточну ударну зброю великої дальності, щоб вигнати російські війська з півострова.

Нагадаємо, що Мінкульт рекомендував владі Києва демонтувати пам'ятник Ватутіну.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео) Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео)
Росія продовжує інтегрувати тимчасово окуповані території України у свій вимір. Одним з таких напрямків є мілітаризація свідомості дітей. Неповнолітніх знайомлять зі справжньою зброєю та відправляють на стрільбища. Найбільш потужними та підтримуваними Росією організації є "Молода гвардія – Юнармія" у "народних республіках" та "Юнармія" у Криму.
Loading...
Load next