росіяни готуються до лютневого наступу, нарощують атаки на напрямку Сватове-Кремінна - Гайдай

росіяни готуються до лютневого наступу, нарощують атаки на напрямку Сватове-Кремінна - Гайдай

Російські окупанти готуються до лютневого наступу, уже збільшилася кількість обстрілів та атак на Сватівсько-Кремінському напрямку. Про це заявив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у Telegram.

росіяни готуються до лютневого наступу на Луганщині: вже збільшилася кількість обстрілів та атак на Сватівсько-Кремінському напрямку, - написав Гайдай.

При цьому деталі голова Луганської ОВА навів в ефірі телемарафону.

Збільшилася кількість обстрілів, збільшилася кількість отих атак на Сватово-Кремінному напрямку. Ну, і чекаємо в лютому буде закінчення на різних базах підготовки двомісячної вже тих окупантів, яких понабрали нещодавно по всій росії. Якраз десь два-три тижні, щоб вони закінчили навчання, і пару тижнів логістично, щоб їх перекинули в Луганську область, – сказав Гайдай.

При цьому він вказав, що ситуація в області важка, але контрольована – росіяни аналізують, шукають слабкі місця в нашій обороні.

Також Гайдай повідомив, що у Невському обстрілом окупантів вчора пораненого місцеву жительку.

Нагадаємо, що український криголам "Ноосфера" прибув до полярників на станції "Вернадського" (фото).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти змушують українських військовополонених збирати тіла своїх побратимів, — Денісова Окупанти змушують українських військовополонених збирати тіла своїх побратимів, — Денісова
У порушення Женевської конвенції про поводження з військовополоненими, окупанти використовують працю українських військових.
ЗСУ женуть окупантів із Сєверодонецька: ефектне знищення техніки рашистів (відео) ЗСУ женуть окупантів із Сєверодонецька: ефектне знищення техніки рашистів (відео)
ЗСУ знищили дві БМП та легкові автомобілі російських загабрників.
Російські війська продовжуватимуть боротись за Сєверодонецьк - британська розвідка Російські війська продовжуватимуть боротись за Сєверодонецьк - британська розвідка
Вони можуть посилювати наступ на місто із півночі.
Loading...
Load next