Не зможуть захопити Донбас до березня: путін знову переоцінив можливості російських військових - ISW

Не зможуть захопити Донбас до березня: путін знову переоцінив можливості російських військових - ISW

Російський диктатор володимир путін, можливо, знову переоцінив можливості російських збройних сил, вимагаючи захопити Донецьку і Луганську область до березня 2023 року. Повідомляють аналітики Інституту вивчення війни (ISW).

путін, можливо, знову переоцінив власні можливості російських збройних сил. ISW не виявила жодних доказів того, що російські сили відновили достатню бойову міць, щоб завдати поразки українським силам на сході України та захопити понад 11 300 квадратних кілометрів неокупованої Донецької області (понад 42 відсотки загальної площі Донецької області) до березня, як, як повідомляється, наказав путін, - ідеться в повідомленні.

Раніше ISW підрахувала, що великий російський наступ до квітня 2023 року, найімовірніше, передчасно завершиться під час квітневого сезону весняних дощів (якщо не раніше), перш ніж буде досягнуто істотного оперативного впливу.

Кульмінація російських сил може потім створити сприятливі умови для українських сил, щоб використовувати їх у контрнаступі наприкінці весни або влітку 2023 року після "включення" танків з західних поставок, - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, що 200 тисяч військових росія втратила в Україні вбитими та пораненими - NYT.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Втратила руку, ногу та дитину: історія сім’ї з Лиману (відео) Втратила руку, ногу та дитину: історія сім’ї з Лиману (відео)
Російська ракета потрапила в квартиру, де перебувала сім’я: чоловік, жінка та 6-річна дитина. Постраждала лише жінка, яку ледь вдалося врятувати з-під уламків
Loading...
Load next