Вагнер продовжить вербування з в'язниць, але в обмеженому форматі - ISW

Вагнер продовжить вербування з в'язниць, але в обмеженому форматі - ISW

Група Вагнера продовжить вербування в'язнів, тільки у обмеженій кількості. Повідомляють аналітики ISW.

Євген Пригожин заявив 9 лютого, що група повністю припинила вербування в'язнів.

У відповідь на коментар преси Пригожин заявив, що вербування Вагнером ув'язнених «повністю припинено» і що «всі зобов'язання виконуються» стосовно тих, хто працює у Вагнера, - повідомляє ISW.

У Інституті вивчення війни заявили, що

Пригожин також абсурдно стверджував, що понад 10 мільйонів американців подали заявки вступ у Вагнер. Група Вагнера, швидше за все, продовжить вербування з в'язниць, хоч і в більш обмеженому обсязі.

Також у IWS повідомили, що, вербування Вагнером ув'язнених протягом останніх кілька місяців сповільнилася, це підтверджує статистика Федеральної служби виконання покарань. Що свідчить, що у період із листопада 2022 року до січня 2023 року скорочення чисельності ув'язнених у росії стабілізувалося.

Це узгоджується із загальною тенденцією поступового заміщення звичайних російських військ групою Вагнера навколо Бахмута, - зазначили у IWS.

Нагадаємо, що ГУР про наступ росіян: загострення на Донбасі буде, інші напрямки – для відволікання.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя
Нещодавно український відеоблогер-мільйонник Іван Рудський, більш відомий під псевдонімом "Івангай", дав інтерв'ю відомому російському журналісту Юрію Дудю. Однак, він вирізав важливий меседж, де блогер розповідав про Україну і своє ставлення до російсько-української війни.
Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України
Папа Римський Франциск із тривогою слідкує за усіма подіями, які відбуваються на Донбасі і закликає запобігти ескалації насильства в Україні, з боку Російської Федерації.
Loading...
Load next