У Канаді заявили, що українці вже тренуються на переданих нею Leopard 2

У Канаді заявили, що українці вже тренуються на переданих нею Leopard 2

Чотири бойові танки Leopard 2A4, які Канада обіцяла передати Україні, вже перебувають у Польщі, й українські військовослужбовці вже навчаються на них. Про це сказала міністерка оборони Канади Аніта Ананд.

Ми вже як країна оголосили про передання чотирьох Leopard 2 Польщі. І це вже сталось. Ці танки в Польщі, і ми наразі навчаємо українських військових користуватися цими танками.

Маю величезну приємність оголосити, що за дуже короткий період після оголошення про надання танків, попри географічну відстань, Канада надіслала танки, вони вже "на землі", й 25 військових збройних сил Канади в Польщі навчають українських військових на танках Leopard 2A4, – оголосила вона.

Нагадаємо, що мобілізовані росіяни не мають досвіду, необхідного для успішного наступу – ISW.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Навчання з участю країн-членів НАТО в Україні: Скабєєва заочно "подискутувала" з Арестовичем (відео) Навчання з участю країн-членів НАТО в Україні: Скабєєва заочно "подискутувала" з Арестовичем (відео)
Навчання за участі 15 країн-членів НАТО та партнерів пройдуть у вересні практично на всіх полігонах ЗСУ, а також в акваторії Чорного та Азовського морів.
Loading...
Load next