росіяни продовжують масову паспортизацію використовуючи шантаж

росіяни продовжують масову паспортизацію використовуючи шантаж

Окупанти перестануть платити соцдопомогу тим жителям окупованих територій, які не отримають паспорт рф. Повідомляє Центр національного спротиву.

Росіяни продовжують примусову паспортизацію тимчасово захоплених регіонів й вдаються до шантажу. Так, у Запорізькій області окупаційна адміністрація повідомила, що мешканцям необхідно переоформити документи для отримання щомісячної соціальної допомоги з догляду за людьми з інвалідністю, - повідомили у ЦНС.

Основною вимогою для опікунів є отримання російського паспорта. При цьому вони мають написати заяву про відмову від українського громадянства, попри те, що у рф дозволено подвійне громадянство.

У ЦНС зауважили, що рф ставить "завдання перед місцевою окупаційною адміністрацією паспортизувати 80% мешканців захоплених районів за будь-яку ціну до вересня". Після окупанти хочуть провести в області вибори.

Проте наразі ж місцеві ігнорують ініціативи окупантів,- підкреслили у Центрі.

Нагадаємо, що окупанти відчувають дефіцит колаборантів на Донеччині - Центр спротиву.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Росіяни планували паспортизувати мешканців Київщини документами СРСР, – СБУ Росіяни планували паспортизувати мешканців Київщини документами СРСР, – СБУ
Служба безпеки виявила ворожий схрон з бланками паспортів колишнього СРСР.
Скільки ж українців підтримують відмову від російської вакцини "Спутник V" Скільки ж українців підтримують відмову від російської вакцини "Спутник V"
В Україні провели дослідження, за результатами якого стало відомо, що майже дві третини українських громадян не вакцинувалися б російською вакциною - "Спутником V".
Loading...
Load next