Благодійні пожертви для пенсіонерів: як збільшити розмір пенсії конкретної людини?

Благодійні пожертви для пенсіонерів: як збільшити розмір пенсії конкретної людини?
У Пенсійний фонд можна перерахувати благодійну пожертву, щоб збільшити розмір пенсії конкретної людини, або зробити внесок знеособлено

Благодійні пожертви для пенсіонерів: у ПФУ розповіли про те, як можна збільшить розмір пенсії конкретній бабусі чи дідусеві, а також пенсіонерам загалом. Для цього потрібно зайти на сайт Пенсійного фонду у розділ «Благодійні пожертви» у правому кутку. Заповнити необхідні поля й сплатити.

При здійсненні персоналізованої пожертви 70% внеску спрямовується на виплату певній людині, а 30% — до солідарної пенсійної системи. Ці кошти розподілятимуть між пенсіонерами з найнижчими пенсіями. Нагадаємо, з 1 квітня здійснюється щорічний перерахунок пенсій для працюючих пенсіонерів.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Вихід на пенсію в 65 років: скільки потрібно мати стажу Вихід на пенсію в 65 років: скільки потрібно мати стажу
У разі нестачі страхового стажу його можна докупити.
Нововведення пенсійного фонду: в Україні запрацювали електронні трудові (відео) Нововведення пенсійного фонду: в Україні запрацювали електронні трудові (відео)
Закон України про облік трудової діяльності працівників в електронній формі уже набрав чинності. Внаслідок цього Україна має поступово відмовлятися від паперових трудових книжок.
Loading...
Load next