Зеленський вручив нагороди воїнам-піхотинцям (відео)

Зеленський вручив нагороди воїнам-піхотинцям (відео)

Президент Володимир Зеленський привітав воїнів-піхотинців і вручив їм державні нагороди.

Про це повідомляє пресслужба Офісу Президента.

Сьогодні Україна відзначає хоробрість та силу воїнів-піхотинців – те, що дає нашій державі найвагоміший результат, незламність нашої оборони. Велика честь сьогодні вітати вас з Днем піхоти, це честь для мене щодня представляти у відносинах зі світом зокрема таких наших воїнів, якими є наші піхотинці, – взірцеву українську хоробрість, взірцеву українську стійкість, – сказав Зеленський.

Президент зазначив, що світові не просто позбуватись багатолітніх ілюзій про нібито нездоланну росію, але українські воїни, зокрема піхотинці, долають це начебто непереможне зло, і своєю стійкістю та сміливістю змінюють історію, об’єднуючи світ довкола України.

Зеленський ще раз нагадав, що великі воїни віддали своє життя, щоб Україна жила і перемагала. Він побажав піхотинцям і надалі бути надійною, незламною основою героїчної оборони України, а також з нагоди свята вручив державні нагороди.

Держава стоїть міцно, бо ви воюєте гідно – разом із усіма українськими силами оборони та безпеки! Я дякую вам за це! - додав Зеленський.

Глава держави вручив воїнам-піхотинцям державні нагороди та присвоїв почесні відзнаки трьом військовим частинам.

Нагадаємо, Мінекономіки розпочинає збір коштів на гуманітарне розмінування через платформу UNITED24

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Які країни відкриті для українських туристів
Міністерство закордонних справ України назвало нові напрямки. Зараз до списку 104 дозволених 104 країни додались 9 нових.
Loading...
Load next