Польська залізниця призначила додаткові поїзди в Україну

Польська залізниця призначила додаткові поїзди в Україну

Польська залізнична компанія SKPL 1 червня планує розпочати нові рейси з Варшави до Рави-Руської.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Так, з 1 червня кожного дня в обох напрямках курсуватиме потяг, розрахований на 240 пасажирів. Відправлення з вокзалу «Варшава-Всходня» планується о 14:00 (за місцевим часом), з Любліна – о 16:00. Прибуття до Рави-Руської – о 20:15 (за київським часом). Там пасажири після проходження прикордонно-митного контролю зможуть скористатися рейсами Укрзалізниці.

В міністерстві додають, що новий рейс дозволить розвантажити автомобільні пункти пропуску.

Нагадаємо, НБУ оприлюднив рівень інфляції в квітні 2023 року

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Плати, щоб виїхати: Білорусь робить платним перетин кордону в Україну, Польщу та Литву Плати, щоб виїхати: Білорусь робить платним перетин кордону в Україну, Польщу та Литву
З 1 червня цього року у Білорусі обласна рада депутатів Гомельської області, що межує з Україною, вирішила ввести місцевий збір за перетин кордону до України, Польщі та Литви. Зазначається, що такі нововведення пов'язані із поширенням COVID-19.
У Польщі затримали українця, який декілька місяців перебував у розшуку У Польщі затримали українця, який декілька місяців перебував у розшуку
23-річний громадянин України намагався вилетіти з Польщі, однак здійснити свій план йому не вдалось. Чоловіка затримала поліція, адже він декілька місяці в цій країні перебував у розшуку.
Loading...
Load next