єЧерга: за внесення недостовірних даних система скасовуватимемо запис

єЧерга: за внесення недостовірних даних система скасовуватимемо запис

Команда проєкту «Електронна черга перетину кордону» постійно працює над удосконаленням Системи, щоб зробити її більш зручною для користувачів та підвищити її захист.

За інформацією «Укртрансбезпеки», моніторинг записів користувачів показав: однією з поширених проблем є внесення в Систему недостовірних даних з метою стати в єЧергу раніше, ніж це передбачено правилами, а саме — записати машину в єЧергу без вантажу, але згодом її завантажити.

Ми вирішили цю проблему: якщо запис в єЧергу зроблено на машину без вантажу, а пізніше її завантажили, то система скасує такий запис, – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, новий механізм почнуть застосовувати уже з понеділка, 5 червня, і діятиме він постійно.

єЧерга буде порівнювати список порожніх вантажівок з базою митних декларацій.

Вантажівки, до яких після реєстрації в єЧерзі будуть виявлені митні декларації, будуть відмічені в системі спеціальною позначкою і згодом видалені з єЧерги.

Радимо вже скасувати чергу і записатись в неї з коректними даними про вантаж тим, хто наразі зареєстрував порожню автівку, але планує перетинати кордон з вантажем. Перереєстрація в черзі дозволить вам зекономити час, – відзначили в Укртрансбезпеці.

Нагадаємо, Прикордонники посилюють контроль за системою "Шлях"

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Розстріляний знак на кордоні з Білоруссю: українські прикордонники першими виявили пошкодження (фото) Розстріляний знак на кордоні з Білоруссю: українські прикордонники першими виявили пошкодження (фото)
Невідомі пошкодили прикордонний знак Білорусі з боку України, обстрілявши його із рушниці. Наразі пошук причетних до інциденту осіб продовжується.
Loading...
Load next