Ощадбанк оголосив про припинення фізичної ідентифікації ВПО

Ощадбанк оголосив про припинення фізичної ідентифікації ВПО

Державний банк "Ощадбанк" найближчим часом не перевірятиме переселенців на предмет фізичної присутності в українських містах. 

Відповідну заяву опубліковано на офіційному сайті банку.

Інформуємо, що на виконання доручення Кабінету Міністрів України Ощадбанком тимчасово припинено проведення фізичної ідентифікації внутрішнього переміщених осіб. Клієнтам, які отримали від банку повідомлення про необхідність звернення до Банку для проходження ідентифікації до 1.09.2023,  буде додатково повідомлено про подальші кроки. Зазначене питання наразі опрацьовується урядом, - розповіли в "Ощадбанку".

Нагадаємо, Окупанти створюють “живий щит”, аби ускладнити роботу ЗСУ - Гуменюк

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Жінка з Луганщини вижила після попадання снаряду в квартиру (відео) Жінка з Луганщини вижила після попадання снаряду в квартиру (відео)
 У квартирі, куди залетів снаряд, перебували 7 осіб, з яких троє – діти. Одна жінка загинула, інша отримала важкі травми, решта не постраждали  
Переселенці можуть отримати грошову допомогу від ООН (відео) Переселенці можуть отримати грошову допомогу від ООН (відео)
Отримати допомогу можна подавши заявку до представників Управління Верховного комісара ООН у справах біженців. Процедура реєстрації доволі проста.
Loading...
Load next