В Одеській області воєнкому вручили чотири протоколи про корупцію

В Одеській області воєнкому вручили чотири протоколи про корупцію

Начальнику одного з районних Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) в Одеській області вручили 4 протоколи про корупцію.

Про це повідомили в Департаменті стратегічні розслідувань Національної поліції України.

Воєнком паралельно керував кількома житлово-сервісними центрами та незаконно отримував додаткову зарплату. Правоохоронці зазначили, що посадовець порушив обмеження щодо зайняття іншою оплачуваною діяльністю (крім викладацької, наукової та творчої діяльності, медичної та суддівської практики, інструкторської практики зі спорту) або підприємницькою діяльністю.

Фігурант, окрім основного місця роботи, всупереч ЗУ "Про запобігання корупції", перебував на керівних посадах чотирьох житлово-сервісних центрів та незаконно отримував додаткову заробітну плату. За майже два роки махінацій порушнику було нараховано майже 210 тис. грн додаткового доходу, - повідомили у поліції.

Відповідно до ч. 1 ст. 172-4 (Порушення обмежень за сумісництвом та суміщенням з іншими видами діяльності) КУпАП передбачено адміністративну відповідальність ‒ штраф від 5100 до 8500 гривень з конфіскацією отриманого доходу.

Нагадаємо, На Закарпатті стався землетрус

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото) Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото)
Столичні поліцейські влаштували рейд та перевірили 533 заклади Києва.
У Польщі затримали українця, який декілька місяців перебував у розшуку У Польщі затримали українця, який декілька місяців перебував у розшуку
23-річний громадянин України намагався вилетіти з Польщі, однак здійснити свій план йому не вдалось. Чоловіка затримала поліція, адже він декілька місяці в цій країні перебував у розшуку.
Поліція викрила шахрайську фінансову піраміду Just2Trade Поліція викрила шахрайську фінансову піраміду Just2Trade
Фінансову піраміду Just2Trade в Україні організував росіянин. Завдяки шахрайській схемі злочинці продавали в інтернеті неіснуючі цінні папери.
Loading...
Load next