За зґвалтування 6-річної дитини жителя Прикарпаття засудили до 15 років ув’язнення

За зґвалтування 6-річної дитини жителя Прикарпаття засудили до 15 років ув’язнення

53-річного прикарпатця суд визнав винним у зґвалтуванні малолітньої дитини та засудив його. В суді обвинувачений свою вину не визнав, але вона повністю доведена зібраними доказами.

Про це повідомили в Івано-Франківській обласній прокуратурі.

В суді прокурор довів, що мешканець Надвірнянського району вчинив злочин проти статевої свободи 6-річної дівчинки. В стані алкогольного сп’яніння він прийшов на подвір’я до своїх сусідів та, побачивши, що поряд із дитиною немає батьків, заманив її за господарську будівлю і зґвалтував, – повідомляють в прокуратурі.

Враховуючи те, що чоловік раніше судимий за аналогічний злочин, прокурор орієнтував суд на призначення йому максимального покарання, а саме, ув'язнення на 15 років. 

Нагадаємо, На Черкащині після удару росіян критична ситуація із водопостачанням

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Я готую замах на Президента України в Гуті": на Прикарпатті чоловіку дали три роки за фейкове повідомлення "Я готую замах на Президента України в Гуті": на Прикарпатті чоловіку дали три роки за фейкове повідомлення
Українець протягом року двічі повідомляв про наміри скоїти замах на президента України Володимира Зеленського. Лист про підготовку замаху на Зеленського надіслав через e-mail до СБУ, поліції і прокуратури з телефону матері, з якою проживає.
Loading...
Load next