Духовна освіта: МОН запроваджує нову процедуру держвизнання документів

Духовна освіта: МОН запроваджує нову процедуру держвизнання документів

Міністерство освіти й науки України оголосило про нову процедуру державного визнання документів про вищу духовну освіту, виданих до 1 вересня 2018 року.

Перегляд документів буде здійснюватися спеціальною комісією згідно з новими правилами, повідомляє пресслужба МОН.

Зокрема, Міністерство освіти і науки України відповідно до Закону України «Про вищу освіту» та постанови Кабінету Міністрів України від 19 серпня 2015 р. № 652 «Про державне визнання документів про вищу духовну освіту, наукові ступені та вчені звання, виданих закладами вищої духовної освіти» здійснює процедуру державного визнання зазначених документів, виданих до 1 вересня 2018 року закладами вищої духовної освіти, статути (положення) яких зареєстровані в установленому законодавством порядку.

Відповідно до постанови Кабміну розмір плати за надання адміністративної послуги з визнання зазначених документів про вищу духовну освіту, виданих закладами вищої духовної освіти становить:

  • для фізичних осіб - три неоподатковуваних мінімуми доходів громадян;
  • для юридичних осіб - п'ять неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Плата за адміністративну послугу з державного визнання документів про вищу духовну освіту вноситься на рахунки територіального органу Державного казначейства.

Нагадаємо, Припинено страйки на британському заводі з виробництва Storm Shadow

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Студентські квитки в "Дії" прийматимуть на рівні з пластиковими Студентські квитки в "Дії" прийматимуть на рівні з пластиковими
Постанова набуває чинності вже від сьогодні.
"Міністр тимчасовий, Могилянка — вічна!": завтра відбудеться акція з вимогою відставки Шкарлета "Міністр тимчасовий, Могилянка — вічна!": завтра відбудеться акція з вимогою відставки Шкарлета
Очільник МОН Сергій Шкарлет заявив, що міністерство не визнаватиме результати виборів президента Національного університету "Києво-Могилянська академія".
Loading...
Load next