Покинули 20 ящиків сигарет: на Закарпатті контрабандисти втікали від прикордонників

Покинули 20 ящиків сигарет: на Закарпатті контрабандисти втікали від прикордонників

Прикордонники Чопського загону завадили спробі незаконного переміщення з України до Угорщини партії тютюнових виробів без марки акцизного збору України.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України. 

Загалом виявлено на ділянці відповідальності відділення «Саловка» рух п’ятьох чоловіків у напрямку держрубежу. Невідомі переносили пакунки, обгорнуті у чорну плівку. Прикордонники розпочали переслідування осіб. Помітивши правоохоронців, ті покидали свої пакунки та втекли у напрямку села Тисаашвань Ужгородського району.

У залишених пакунках нарахували 9800 пачок тютюнових виробів з марками «Duty Free». Їх доставили у прикордонний підрозділ. Оперативники встановили, що правопорушники мали намір переправити сигарети в Угорщину через річкову ділянку, перетягнувши їх мотузкою.

Наразі тривають заходи із встановлення причетних до правопорушення.

Нагадаємо, Умєров відзвітував про перший тиждень роботи

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Україна разом з Румунією планує відкрити на кордоні нові пункти пропуску Україна разом з Румунією планує відкрити на кордоні нові пункти пропуску
Влада України та Румунії домовились про відкриття нових пунктів пропуску на спільному кордоні. Зокрема планується якнайшвидше провести консультації щодо відкриття додаткових пунктів.
Які країни відкриті для українських туристів
Міністерство закордонних справ України назвало нові напрямки. Зараз до списку 104 дозволених 104 країни додались 9 нових.
Loading...
Load next