Вкрав машинку на радіоуправлінні та втікаючи вдарився в патрульне авто: у Сумах затримали горе-крадія (ВІДЕО)

Вкрав машинку на радіоуправлінні та втікаючи вдарився в патрульне авто: у Сумах затримали горе-крадія (ВІДЕО)

Під час патрулювання міста у патрульне авто раптово вдарився чоловік, який чимдуж втікав від охоронців.

Про це повідомляє МВС.

За цим загадковим зловмисником бігли охоронці магазину, які повідомили екіпажу, що чоловік здійснив крадіжку, ‒ заявили правоохронці.

Почалося переслідування і вже скоро патрульні затримали втікача. З'ясувалося, що цей 35-річний чоловік викрав іграшкову машинку на радіоуправлінні і намагався втекти від магазинної охорони. А втікаючи з місця злочину, він навіть зумів вибігти на дорогу і пошкодити службовий автомобіль поліції.

Інспектори склали на затриманого адміністративні матеріали за порушення ПДР та залишення місця ДТП. Слідчо-оперативна група вирушила на місце крадіжки.

Нагадаємо, У Кенії впав військовий вертоліт: екіпаж загинув

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Крав цибулю та капусту з чужого городу": ексмера Чорткова спіймали на крадіжці (відео) "Крав цибулю та капусту з чужого городу": ексмера Чорткова спіймали на крадіжці (відео)
Правоохоронці, які виїжджали на місце були здивовані поясненнями колишнього мера - чоловік заявив, що просто переплутав городи.
Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото) Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото)
Столичні поліцейські влаштували рейд та перевірили 533 заклади Києва.
Loading...
Load next