Задушив та заховав тіло у ванній: у Києві затримано підозрюваного у вбивстві пенсіонера

Задушив та заховав тіло у ванній: у Києві затримано підозрюваного у вбивстві пенсіонера

У Києві правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві пенсіонера. Чоловік більше 10 років доглядав за підопічним, отримуючи кошти від його родичів, які перебувають за кордоном, але потім через конфлікт задушив дідуся та заховав тіло у ванній.

Про це повідомляє поліція Київщини.

За словами правоохоронців, до них надійшло повідомлення про те, що мешканець будинку на вулиці Почайнинській викидає речі з вікна. Поспілкувавшись з порушником, правоохоронці виявили, що той перебуває в неадекватному стані, ймовірно, під діє алкоголю чи наркотичних речовин. Під час огляду приміщення охоронці порядку виявили тіло власника оселі у ванній, закидане речами.

Фігурант останні десять років проживав у цій квартирі разом із 71-річним чоловіком та доглядав за ним. За це він отримував кошти від доньки підопічного, яка мешкає за кордоном, а також розпоряджався його пенсією. Проте, останнім часом зловмисника дратувало, що дідусь вже не міг самостійно піклуватись про себе. Під час чергового конфлікту підозрюваний спочатку побив, а потім задушив свого підопічного, після чого поклав тіло у ванну та закидав речами, – розповіли в поліції.

Відомо, що після скоєння злочину зловмисник ще декілька днів жив із тілом загиблого та вживав спиртні напої. За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження, а 34-річному затриманому повідомили про підозру. Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, СБУ викрила прокурора з Київщини, який вимагав $45 тисяч, щоб "закрити" справу проти фігуранта

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Адвокат загиблого мера Кривого Рогу розповів нові деталі його смерті Адвокат загиблого мера Кривого Рогу розповів нові деталі його смерті
Стали відомі нові подробиці щодо справи трагічної смерті глави Кривого Рогу Костянтина Павлова.
Вбивство Шеремета: лікарку Кузьменко відпустили під нічний домашній арешт (фото) Вбивство Шеремета: лікарку Кузьменко відпустили під нічний домашній арешт (фото)
Підозрюваній у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета, лікарці Юлії Кузьменко, пом'якшили запобіжний захід - суд відпустив її під нічний домашній арешт та зняли електронний браслет.
На Одещині чоловік зарізав жінку за відмову в інтимі (відео) На Одещині чоловік зарізав жінку за відмову в інтимі (відео)
В Одеській області 40-річний чоловік залицявся до жінки друга, а коли та йому відмовила у інтимі він дістав ніж та жорстоко її вбив.
Loading...
Load next