Довічне ув’язнення отримав житель Вінниччини, який вбив двох людей

Довічне ув’язнення отримав житель Вінниччини, який вбив двох людей

На Вінниччині до довічного позбавлення волі засуджено чоловіка за умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, кваліфікуючою ознакою якого є вбивство двох осіб.

Про це повідомляє Вінницька обласна прокуратура.

Відомо, що раніше 41-річний житель Тульчинського району разом зі своєю співмешканкою та їхнім знайомим вживали спиртні напої. Під час застілля господар вчинив побутову сварку, приревнувавши знайомого до співмешканки.

Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, будучи обуреним через ревнощів вирішив вчинити умисне вбивство.

Реалізовуючи злочинний умисел, усвідомлюючи протиправність своїх дій та настання негативних наслідків, злочинець діючи свідомо та умисно із спонукань ревнощів умисно почав наносити удари дерев’яним руків’ям від сокири по тулубу та голові постраждалим, завдавши їм тяжких тілесних ушкоджень, ‒ заявили у прокуратурі.

Від отриманих травм вони померли на місці події. Прокурор під час судових слухань довів умисність дій чоловіка та надав докази його винуватості з якими погодився суд.

Нагадаємо, АЗС в Україні знову підняли ціни

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Вбивство Георгія Гонгадзе: посольство США закликало українську владу притягнути вбивць до відповідальності (відео) Вбивство Георгія Гонгадзе: посольство США закликало українську владу притягнути вбивць до відповідальності (відео)
Жорстоке вбивство українського опозиційного журналіста та громадського діяча Георгія Гонгадзе трапилось у 2000 році. Згодом 2 листопада того самого року його обезголовлене тіло знайшли в Таращанському лісі. Поховали тіло вбитого журналіста 22 березня 2016 року в Києві, однак замовники вбивства досі не встановлені.
Loading...
Load next