Українці в Німеччині та Іспанії можуть відновити втрачене посвідчення водія

Українці в Німеччині та Іспанії можуть відновити втрачене посвідчення водія

Громадяни України в Німеччині та Іспанії можуть відновити втрачене або викрадене посвідчення водія в центрах обслуговування «Паспортний сервіс».

Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ.

Для обміну посвідчення водія необхідно надати такі документи: паспорт громадянина України з обов’язковим місцем реєстрації; довідку (оригінал або копія) про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (у разі його відсутності на ID-картці, штампу в паспорті або в базах даних МВС); документ, що підтверджує зміну прізвища, ім'я (у разі зміни особистих даних).

Також у МВС повідомили адреси підрозділів ДП «Документ».

У Німеччині:

  • Кельн, Вроцлавська площа, 50668;
  • Берлін, Am Treptower Park 14 (2 поверх).

В Іспанії:

  • Валенсія, ст. метро Xàtiva (парковка напроти головного входу у вокзал Estació del Nord);
  • Мадрид, C. Adolfo Bioy Casares, 2, 28051 (Парковка комерційного центру LA GAVIA).

Нагадаємо, В Україні перевірили близько 2000 погроз щодо підриву місць скупчення людей

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Хаос, розстріли та масові втечі: швидкий наступ "Талібану" в Афганістані (відео) Хаос, розстріли та масові втечі: швидкий наступ "Талібану" в Афганістані (відео)
Криваве 11 вересня, наслідки якого дотепер відчуває уся світова спільнота. Сьогодні, 11 вересня, минають 20-ті роковини з дня наймасштабнішого світового теракту, що стався в Нью-Йорку. Тоді трагедія забрала життя майже трьох тисяч людей, а нині призвела до загострення військового конфлікту в Афганістані.
Німеччина відкрила кордони для вакцинованих туристів з України Німеччина відкрила кордони для вакцинованих туристів з України
Потрапити у Німеччину зможуть лише ті українці, які вакцинувались від коронавірусної інфекції не пізніше ніж за 14 днів до дати в'їзду.
Німецький лоукостер Eurowings оголосив про продаж квитків до України Німецький лоукостер Eurowings оголосив про продаж квитків до України
Німецький лоукостер Eurowings, що входить до Lufthansa Group, відкрив продаж на перший рейс до України. Відомо, що літаки лоукостера курсуватимуть з та до Дюссельдорфа.
Loading...
Load next