Усі школи Вінниці відправили на карантин через спалах гепатиту А

Усі школи Вінниці відправили на карантин через спалах гепатиту А

Школярі Вінниці розпочнуть навчання після осінніх канікул у дистанційному  форматі через зростання кількості випадків захворювання на гепатит A в місті.

Про це йдеться у повідомленні Вінницької міської ради, з посиланням на рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Про період застосування відповідних обмежень не повідомляється. Навчання в усіх школах міста відбуватиметься в онлайн-форматі до покращення ситуації.

Завідувачка відділу організації епіднагляду Центру громадського здоров'я МОЗ Оксана Кошалко заявляла, що наразі через спалах гепатиту А "госпіталізовали 135 пацієнтів, хвороба лабораторно підтверджена у 122 осіб".

Нагадаємо, У Придністров’я завезли пропагандистські підручники

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
За три місяці в Україні зафіксували понад 300 тисяч порушень умов карантину За три місяці в Україні зафіксували понад 300 тисяч порушень умов карантину
Від початку 2021 року в Україні зафіксували 302 тисячі порушень карантинних обмежень. 87% або 263 тисячі з них — це штрафи за невдягнені маски або респіратори в громадських місцях.
Стало відомо, чи посилять карантин на Великдень і травневі свята Стало відомо, чи посилять карантин на Великдень і травневі свята
Максим Степанов розповів про динаміку щодо захворюваності на коронавірус в Україні.
Укрзалізниця почала проводити рейди на дотримання карантинних умов Укрзалізниця почала проводити рейди на дотримання карантинних умов
Під час перших рейдів були проінспектовані поїзди № 142 Бахмут-Львів та № 724 Київ-Харків.
Loading...
Load next