У Києві невідомі обстріляли автомобіль адвоката

У Києві невідомі обстріляли автомобіль адвоката

До поліції із повідомленням про пошкодження позашляховика звернувся адвокат. Оперативний черговий скерував на місце слідчо-оперативну групу територіального підрозділу та оперативників управління карного розшуку столичного главку.

Про це повідомляє поліція Києва.

Оглянувши транспортний засіб, поліцейські виявили на лобовому склі отвори від куль та вм'ятину на капоті. З місця події слідчі вилучили речові докази, які скерували на експертизу.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство, вчинене із застосуванням зброї. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Наразі тривають оперативно-розшукові заходи з метою затримання осіб, причетних до цього злочину.

Нагадаємо, "ЄВорог": Українці надіслали 10 тисяч заяв про колаборантів

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
МЗС України засудило марш на честь дивізії СС "Галичина" у центрі Києва МЗС України засудило марш на честь дивізії СС "Галичина" у центрі Києва
У Міністерстві закордонних справ України "рішуче засуджують" київський марш який пройшов 28 квітня, на честь створення дивізії СС "Галичина".
У понеділок майже по всій Україні пройдуть дощі У понеділок майже по всій Україні пройдуть дощі
В Україні у понеділок, 26 квітня, збережеться холодна погода, на більшій частині території йтимуть короткочасні дощі.
Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото) Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото)
Столичні поліцейські влаштували рейд та перевірили 533 заклади Києва.
Loading...
Load next